Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och köp i vår affär

 

 

 

Kom och köp i vår affär
här är allt som du behöver
dessutom har vi röda lappar
så du får pengar över

Kom och köp i vår affär
här är allt som du behöver
vi säljer gärna på kredit
du kan betala framöver

 

Kom och köp i vår affär
här är allt som du behöver
är du trött så ta en fika
så du inte köplusten söver

 



 

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-12-21 09:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, så brukar det vara.
Jag gillar bara små butiker.
:)

Hemköp där jag bor brukar tänka på de som inte är så rika.
Det är fint!
Man kan hitta fina grejer i realådorna för att minska matsvinnet.
2022-12-23

  Susen VIP
Det kommersiella- reklamen reapriser lockropar. Bra fångat
2022-12-22

  Eva Helene VIP
Ja, speciellt i år blir det nog många som kanske förköper sig, och så kommer eftertankens kranka blekhet sedan när alla räkningar ska betalas, inte minst elen. Men i stort sett allt blir ju bara dyrare.
Bra gestaltat!
2022-12-22

  Olof Lagerhorn VIP
Fyndig och insiktsfull text om hur
det kan bli när de sätter kunden
i centrum.
2022-12-21

  Niliboy
Mycket fint komponerat, som det är!
2022-12-21

  WyS VIP
Tidsandan förmedlat med finess!
2022-12-21

  Kungskobran VIP
Shop til you drop
2022-12-21

  Evelyn Falk Möller VIP
En smart affärsmodell; att föda sina kunder så att de orkar köpa mer :)

Käck liten vers.
2022-12-21

  Blomma-Stjärna VIP
köplusten göds - ja, så är det alltid i ett kapitalistiskt samhälle, men förstås är din fina rimmade dikt extra aktuell just vid juletid!
2022-12-21

  Öknens Ros VIP
Just precis så är det! Väl skrivet och beskrivet!
2022-12-21

  Sparvögat VIP
Precis så ~ lockar de till köp…

2022-12-21

  Kajan VIP
Dikten lyfter fram det nutida julbudskapet, Ulf P Olrogs: ”Kom och köp konserverad gröt”. Visst finns det ett liv efter julen, men det ska vi väl helst förtränga tills räkningarna landar i brevlådan; om nu posten delar ut dem förstås..
2022-12-21

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivet
Kramar
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP