Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅ BILD

Grått, ljuset grått
skymningens vadmal
havet dovt grått 
suddiga sotspår

Sälgrå is
snön grå fjädrar
sidengrått innerfoder
grått, mörkret grått

Grå nattvind
kråkgrått starrgräs
himlen lergrå
gråsparvars punktskrift 

Zinkvitt, kimrök
grå gryning
hedenrå 
Gud grå




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-21 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP