Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns i tre versioner


Hon är rebell 2

 

Jag är undercover agent
för alla brustna hjärtans minneslund
Dirigent för sorgens mantel
och smäktande ballader på bluetooth
Du har en blodad tand för mig
Ta ett fingeravtryck på mitt "bamm"
För du kommer efterlysa
mitt ansikte i din bröstkorg
Och jag leta jorden runt efter
dig, vänta en livstid bara på dina läppar
Det finns en åska i ditt hår
Ström i dina vener
Och jag är rebell i hjärtat
Rebell när allt i livet
Slår mot en som
en vimmelkantig hjärtattack
och jag blir din hjälte
När du ropar mitt namn
inombords
Jag blir din famn
att gråta ut mot
Smother me in pain
Rob me on everything I am
cause you can't beat
What is already "beating" ???

Oh I would like to
see you give it a try ...

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP