Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På jord.


Professionell gråtare


en match kvar:
lättheten att andas -
nu går vi.
lättheten att vara
något annat än vinden.
rynkar och andas in
vinterspännens grav.
jag är en professionell gråtare
över den begravda säsongen.
djupt i sin grav.
okänd.
stigit ned.
jag är en professionell inhalator
av vind och tom luft.
tyngd av ingenting
sticker mina fötter
när jag går - och svänger.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-23 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen