Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

Ja, jag skriver

idag

för en anledning

Dig

Du som sitter i fönstret

Längtar bort

Från stress
Press
Överdriven trevlighet
Krav

Du som sitter på
Tåget
Bara kikar ut
Mot ingenstans
Eller överallt

Du som sitter i mörkret
Hemma
Tittar ut
Fantiserar

Det kan kännas ensamt
Tomt
Meningslöst
Jag vet

Jag har vart där

Jag är där

Så jag vill bara säga
Att jag tänker på dig

Många tänker på dig

Julafton
Är som en helt
vanlig dag

Jag hoppas
Att du får en lugn dag
Vecka
Månad
År

Jag tittar ut




Fri vers av KarinLovisa
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-24 12:09



Bookmark and Share


    anakin
Man känner sig mindre ensam när man läser den här texten.
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa