Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bara undrar..


Och det var otänkt


Förbannade jävla skit.
Nu missade vi varandra igen.
Kanske är det inte tänkt att vara.
Kanske ska det bara vara
Jag
och Du
inget Vi.

Men ändå, två somrar i rad
Har själva himlen sprakat
Jorden gungat i härlig harmoni
Och du och jag dansat i vår egen lilla värld.

Fastän ett långt år bröt av det hela,
Och vi glömde varandra
I höstens och vinterns monotona tristess.
Så möttes vi med gillande blickar i sommarkvällens ljus.
Blandat med obekymrade kyssar gömda i mörkret
Och dumma kärleksfulla komplimanger

Du är sådär lång
och jag är världens sjunde underverk

Men bom igen i mina drömmar
För nu är det gröna kläder, hårt väder och attityd i din värld.
Jag vill veta om du undrar som jag
ifall vi träffas nästa sommar igen?




Fri vers av rockankan
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-08-09 23:55



Bookmark and Share


  The Third Poet
Där har vi det.. Finns inget annat att säga äm hjärtekrossande, underbart :)
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan