Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara texten.


Hundöron (Falska relationer IX)


jag är inte snäll.
sidorna smyger in
på sig själva
tills de sköra marginalerna
äntligen slår på det nedskrivna,
om det nu håller ditt namn
eller inte.
evad den nu är maskinskriven
eller handskriven:
dessa rader och allt däremellan
kommer att slipas och lämnas
i ett värdelöst förhållande
till varandra.
om jag inte vore den skrivelsen
personifierad
skulle jag inte lägga mig på dig
så bryskt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Koloristen
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-25 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen