Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven 26/12


Kört (Min kamp 2.22

Acceptera att
det är kört
det spelar
ingen roll
vad du gör
det går inte
att logga in
på sidan och
resten av världen
är också körd




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-12-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP