Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan man

 

 

hon ville ännu en gång uppleva 

mötet mellan man och kvinna 

ville en mans åtrå vinna 

han Adam och hon hans Eva 

 

hans varma hud mot hennes hud

åh, denna längtans plåga

tänder hennes heta låga

hon blir hans älskade brud

 

händer som smeker hennes kropp

kyssar som eldar bränner

djupt inom hon känner

hon kan inte säga stopp

 

hon vill, hon vill bli  bara hans

när han henne gör till sin

han kommer i henne in

hon får bara denna chans

 

så lycklig hon skulle bli

bara denna enda gång

ett litet snedsprång

bara i hennes fantasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-29 09:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad vore livet utan fantasi
tomt och innehållslöst skulle det bli
2022-12-29

  Susen VIP
Fint.
2022-12-29

    Lena Staaf VIP
Ja vad skulle vi göra utan vår fanrasi! Fint skrivet.
2022-12-29

    ej medlem längre
Blir ju inte samma sak i verkligheten
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP