Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reality check AB

 
Du är min hjärtefråga, min viktigaste stamkund.
VIP i mitt tangentbord och bland
pappersflygplan. Du vet, alla meningar,
alla ord jag är pilot över ...
Jag hoppas att de seglar in i ditt hjärta ...
På detta pappersflygplan får du räkna med lite poetisk turbulens och en bra fallskärm!
You need a Reality check AB
Och att ge dig god service är A och O för mig.

Så det här är en kundmätning:
  Hur skulle du betygsätta din upplevelse
  med en emoji?
  Hur trivs du i mitt sällskap?
  Hur nöjd är du på en skala mellan ett
  och övriga 8 miljarder människor på jorden?


Lämna ditt formulär här eller i dm ;)

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-28 18:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
alla ord jag är pilot över ...
Jag hoppas att de seglar in i ditt hjärta

Ja, även pappersflygplan
kan nå långt när de är laddade
med värdebärande ord.


2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP