Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket




Hela du
hela nakna du
hela du med din nakna hud
ligger på mage uppe på mig
hela jag
hela nakna jag
hela jag med min nakna hud
ligger på rygg under dig

Vi passar nästan perfekt ihop
men dina fot-blad
som tittar neråt med tårna
överskyler mina fot-blad
som tittar uppåt med tårna

Vi skulle ha kunnat korrigera det hela
så att våra respektive tår slog emot varann
men det hade krävt att dina läppar
skulle ligga an mot min haka
och att mina läppar
skulle hamna över din näsa

Så nu låter vi fot-bladen överlappa varandra
för att dina läppar
ska få vila mot mina läppar
och dina ögon
ska få se rätt in i mina ögon
så att vi kan se den andra i varandra.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-29 12:38



Bookmark and Share


  Ordsus
Kärlek.
2022-12-30

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint!
2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP