Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toast.


Gin


gin -
inte vattenmineraliserat:
filtrerades,
låtsades
att det intet är.
fastän det är
här med allt.
nu.
den söta, bittra smaken
som luktar ärlighet
inte bara vatten
med sin integritet
i halvtomma glas.
räkna mina underrättelser
på båda händernas fingrar.
sätt ihop dem,
smaka på dem,
bed med dem.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-29 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen