Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått julbordet, avnjöt och signalfelsäventyr av Gunwale.


Den osannolika tunnelbaneresan

Tågets stopp i tunneln

ledde till tända stearinljus

på julbordet i mittgången

varvid man avnjöt Hej tomtegubbar

i alla tiders signalfelsäventyr.



29/12 2022




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-29 17:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja tänk om det ville bli såpass trivsamt och trallvänligt... mitt i en annars relativt otäck miljö.
2022-12-30

  Cikoria Blå VIP
Det blev ju ett härligt juläventyr!
Texten lockar fram bilder av ett julbord och julljus mitt i tåget.

2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP