Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En


Vintersaga

En afton fylld av ljus med
längtan efter sommargräs
bland paket och papper
värmen ifrån ljusen

Sommaren med näckros
rallarros och sippor utmed
dikesren och ängar
saft och iskall glass

Skratt och glädje
dragspelsmusik med
dans på bryggan
Världen är vårt lyckoland




Prosa av Irene Backström
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-30 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström