Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2023

2023 nu är du snart här
vad bär du i ditt sköte
bär du mer smärta
eller stannar det när
folk äntligen börjar fatta

Det att vi alla är lika
fast bor på olika håll
vi måste börja samarbeta
istället för att ha noll koll

Hoppas 2023

 

copyright(christin lederman)




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-30 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP