Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför midnattstimman (då ett anskri kommer att ljuda).


Stjärnans lilla oskärpa


jag låg på rygg
och hittade en stjärna -
bara en liten, liten oskärpa
jämfört med annat glitter.
där kom det -
det glittrade bara till lite -
just då.
sedan tapetserad
över ett gigantiskt, nedslitet segel
för att slå in sitt midnattsbyte.
lilla oskärpa hos en stjärna,
du har en syster
i den blanka spindeln
som tindrar ovanför mitt huvud.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-31 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen