Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack alla som berikar mitt liv

 

 

Ni öppnar nya dörrar
i livets långa korridor
så jag kan komma in
när jag utanför står

Ni inspirerar tankar
känslor och fantasi
som berikar mitt liv
tack för det, alla ni

Ni ger mig kunskap
av vitt skilda slag
läser och begrundar
tänker, tack för i dag

Ni gör att jag trivs
här vill jag vara
som en liten del
i skrivandets skara




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2023-01-02 09:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Orden som sammanför och utvecklar oss var och en tillsammans. Fin och viktig text
2023-01-06

  Anya VIP
Vilka fina ord. En så viktig text. Håller med. En fin sajt med så många skrivarvänner. Bra att du tar upp det.
2023-01-05

  Niliboy
Detsamma till dig kära du!
2023-01-04

  Eva Helene VIP
Så härligt inspirerande och inbjudande!
2023-01-03

  Evelyn Falk Möller VIP
Tack själv för din fina vänskap, dina alltid så kloka ord. Även jag växer och mår gott i vår vänskap. Och trivs tillsammans i skrivarvännernas berikande skara.
2023-01-03

  Kajan VIP
Vänskap och inspiration i ett och samma paket; det är en svårslagen present . Fin text; föredrar även rimmad vers istället för rimmad julmat så här under Jul och Nyårshelgerna.
2023-01-02

  MaLo VIP
Tack för att du berikar med dina kloka och ödmjuka rader.
2023-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
Tack för sköna och upplyftande rader skrivna i rytm med rim - klokt och vackert, som alltid!
Det är mer än ett nöje att följa dig, kära poesivän!
2023-01-02

  Respons VIP
Skönt att tillhöra poesivännernas skara för både dig och mig.
2023-01-02

  Olof Lagerhorn VIP
Tack till dig också Marita för att du finns
här och delar med dig av dina tankar
och ord.
2023-01-02

  Ninananonia VIP
:)

Tack! Så fint du skriver och jag kan bara hålla med!
2023-01-02

  Sparvögat VIP
I gemenskapens glädje
tecknar du orden…
Tack för att du finns!
2023-01-02

  Lottie Ålhed VIP
Tack själv för den visdom du delar med dig av!
2023-01-02

  Öknens Ros VIP
Tack själv Marita för alla dina fina tankar du präntat i ord!
2023-01-02

  Maria Sundelin VIP
Ord är nödvändiga för oss som skriver
Kramar
2023-01-02

  Kungskobran VIP
I en värld av poesi
vill jag alltid förbli
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP