Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


What goes around...


Omlopp


låtarna jag lyssnade på då
i ditt rum.
som du också lyssnade på.
lindade tusen gånger
runt mitt minne
tills blodet bortom rummet
fastnade vid dörren.
blodet bortom
fönstervyn
fördubblades
innan det rann tillbaka.
lämnade oss ensamma
tillsammans.
med dig var jag alltid ensam.
du kanske visste om
att jag kunde ha skickat
meddelanden till dig
igenom mitt blod.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen