Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bålverk. Till viss del inspirerad av "Gudom" av sign. Asynja.


Fyrverk


jag skulle pressa pannan
mot glaslagret
av den sjunkande himlen.
trycka in
min skalles tunnhet
i den
tills en blomning,
en blomning
av ljus och livsrymd,
framträdde.
för att undanröja
kvarglömd vissenhet
av blodsprickor.
rött och svart och gult
kallar solhjulet att svara
med blod för blod
och fylla
den rådvilla himlen.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-03 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen