Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla snöflinga?

Lilla snöflinga

var är du nu?

jag saknar dig och dina vänner

det snövita täcket 

ni som lyser upp skog och mark

ni som får världen att verka mindre mörk

tittar upp mot himlen

och vet att ni alltid finns där

som änglarna

 

jag saknar dig så mycket

lilla snöflinga




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-03 11:06



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Snön lyser upp i mörka tider…
Så vacker vädjan!
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP