Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation-och visst kom snön med råge


Snö

  

Snö    snö

fall                     fall 

snö snö 

 

        snö    snö

fall                     fall 

         snö    snö 

snö    snö

fall                     fall 

snö snö 

                                                  

       snö    snö

fall                     fall 

         snö  snö 

   

                              snö   snö

                      fall                     fall

                               snö  snö 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-03 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP