Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka?

Jag skriver en kort

för att du ska orka läsa?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-03 11:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Folk kanske är trötta efter alla helgerna. Vilat för mycket : )
2023-01-03

  Annie b'larsson VIP
?
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP