Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker

 

Blå himmel och ljummen vind
smeker min trötta kropp
när jag sakta går vägen fram
förutan att göra stopp

Vet inte längre vart jag vill gå
jag söker men kan inte finna
svaret som är det bästa att få
när man är en trött mogen kvinna




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-03 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP