Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

 

 

 Det var befriande

att det var en lögn

 

det hade varit värre

om det varit sant




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-06 11:47



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att få perspektiv på det som händer och sker, fint tänkt och skrivet!
2023-01-18

  Kajan VIP
Här ställ perspektiv upp och ner; mycket tankeväckande med få ord .
2023-01-08

  Anya VIP
Jaa dessa lögner.....nödvändiga ibland och befriande i din talande text.
2023-01-07

  Ninananonia VIP
Befriande att läsa ditt perspektiv.
2023-01-07

  Kungskobran VIP
Man kan åxå vända på det
Så befriande att det var sanning
tänk om det var en lögn
2023-01-07

  Niliboy
Ja huga ligen, sanningen kan vara svår att ta i ibland!
2023-01-07

  Susen VIP
Bra fångat. En lättnad i dina ord
2023-01-06

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord som ger perspektiv
på lögn och sanning och hur de
påverkar oss.
2023-01-06

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Från oro till lättnad, den här gången.
2023-01-06

  Maria Sundelin VIP
Vissa saker gör ont när de är sanna och andra när de är lögner
Kramar
2023-01-06

  Blomma-Stjärna VIP
som när man vaknar ur en mardröm!
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP