Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart?

Ja, jag saknar dig

det vet du

jag saknar ditt ansikte 

som suddas ut

mer och mer

för varje år som går

men ibland i drömmarna

så ser jag dig så klart

då ser jag varenda kontur

av det som är du

och jag känner ditt ljus

för det kan aldrig

suddas ut

det lever här 

runtomkring mig

och i mitt hjärta

förevigt

och jag bara älskar dig

när du kommer 

på besök

ja, jag saknar dig

det vet du

jag saknar ditt ansikte 

som suddas ut

mer och mer

för varje år som går

men ibland i drömmarna

så ser jag dig så klart




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-06 13:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP