Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skald?

Skaldinnan skaldar det jordiska

och det ickejordiska i kosmos

kanske är hon en kosmonaut?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-07 10:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vem vet....kanske är vi alla kosmonauter i rymden på ett eller annat sätt? En tänkvärd dikt.
2023-01-07

  Emanuel Sigridsson VIP
En fornnordisk vind i det moderna. Fint!
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP