Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lever du idag, min vän...?"


Här inne


Här inne,
bakom dörren,
finns bara en
som existerar.
Bara ett biologiskt system
av blod
och andedräkt.
Och hon är trött
på att känna sig själv
på att älska sig själv
på att se sig själv
allena
och inte vara,
inte leva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-07 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen