Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsvinget.


Denna själ


ut, denna själ
av vänlighet
av värdighet
av väldighet!
ur händerna
utom räckhåll
utom straff.
slut på blod
tappat andan.
denna själ
saknad form
saknad gebit.
denna själs
jaktinsamling:
bara skuggor
och inte slag
av någondera
mörker eller materia.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-08 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen