Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisontens ljus

Orden snubblar

Det är ingen

Klarhet

Vad livet ska ända

Kraften 

Bygger upp

Virvlar

Står klar

Gå vidare

Kört fast i en skog

Av träd liggande på vägen

Lyfter bort

Med sista styrkan

Ser långt borta

En ljus strimma 

Av hopp

Inte ge upp

Horisonten

Är inte långt borta




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-09 10:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En hoppingivande text bra belyst livets alla hinder i metaforer som klär motstånden i livet!
2023-01-09

  alicja lappalainen VIP
jagets tankar i samband med ett viktigt beslut
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP