Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller -desertör. Stafetten springer vidare mot sol och vår. Fick orden blinkryckandes, snögubbens och valrossar av TrollTörnTrappan. Av 21 ord skickas tre vidare. Med i leken är också Lena Söderkvist, Chan och Cikoria blå.


Restaurangdessert (stafett)


Kysser henne, snor blinkryckandes grannbordets jättebukett, skymmer henne därmed, sticker. Med snögubbens kyla.

’Dammsugarna’ ligger på assietterna som två döda valrossar.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-09 11:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken konditor får för sig att av marsipan arraksgrisar grädda, någon drar till sig en sorts gräddvita fiskar lika gädda?
2023-01-11

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande, relativt logisk associationsbana, från mitt märkliga uttryck "blinkryckandes"!! Här leder du in ordet på (o)social handling, medan jag kom på begreppet när mitt ena öga fick tillfällig muskelkramp.
2023-01-09

  TrollTörnTrappan VIP
Vilken fräck scen! Läsaren får nöja sig med spåren av casanovans framfart. Vem hon och han är lämnas fint till fantasin.

Bakverken saknar han icke - men hann denne "charmör" få med sig något annat ifrån bordet?? (än en flyktig kyss)
2023-01-09

    Lena Söderkvist VIP
Låter verkligen som sol och vår. Superhärlig liknelse där i slutet. Tänk vad saker och ting kan se övergivna ut.
2023-01-09

  Cikoria Blå VIP
Innehållsrik historia som ger många bilder.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP