Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Svartvitt

 

Båten vilar i det svartvita landskapet
ankaret snedställt mot sargen
masten utan segel

Rollerna ombytta på den öde stranden
den minsta blir den störste
den störste den minste

Makten spelar högt
i en livbåt
utan skyddsväst

Med ett filter
förändras färgen
fingret rör sig över skärmen

Dagens ord samlas i en korg
blandas och delas
lodrätt och vågrätt

Ett svartvitt landskap
vilar i väntan
på målarens pensel

 

© Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-09 12:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin text med det svartvita i centrum. Ett lunk i texten som tilltalar.
2023-01-17

  Sparvögat VIP
Så fint orden vilar i symbios med en underbar bild…
2023-01-10

  Niliboy
Fin dikt om en fin båt!
2023-01-10

  Kajan VIP
Få förmår berätta om det vardagsnära och samhälleliga på detta knivskarpa och levande sätt. Lysande text; liksom fotot.
2023-01-09

  DominiQueen
Fint och drömskt.
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP