Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa! Roa oss!

Dansa! Roa oss!
Fyll vår tomhet
med nonsens.
Så vi slipper tänka
Dansa! Roa oss!




Prosa av Frihetlige VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-11 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP