Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Glada och glädjefyllda dikter ger mer. .

Jag är en glädje spruta som person , får alla människor att
kikna av skratt.

Denna dag då vi tjejer hade våran dag blev underbar i alla
bemärkelser.

En sådan här dag med glädje och skratt ger tydligen mer än att
skriva om sorg och smärta.
Är det så att detta land har fått ett hårdare klimat vad gäller omtanke och
medmänsklighet.

Man beklagar sig om ens vän , syster har gått bort sen börjar man prata om
något annat som hänt i livet. Helst något skoj!

Tur vi alla är olika på det viset .
Det är väl klart att jag vill ha roliga saker att göra eller prata om.
Just nu är det inte alls kul utan mina tankar går till min syster och hennes
familj.

Njut av denna regniga dag med roliga saker som får er att le.
Mina tankar finns hos min älskade syster som va mitt allt.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-11 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP