Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått dammsugarna, kysser och jättebukett av Gunwale.


Anfallande scenkonst

Jag ville höra visor

men stördes av alla glamtrugarna

med stjärnor i jättebukett

tänkte Kysser hellre dammsugarna

på morgonen klockan ett.



10/1 2023




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-11 20:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
....eller så är det städpersonalen där på scengolvet efter showen, som du hellre skulle ägna din kärlek än åt någon av artisterna eller producenterna...?
2023-01-13

  TrollTörnTrappan VIP
Sådan sinnrik uppföljning!! Som om schlagerfestivalen stormar in med sitt fyrverkeri av distraherande sken.... så att man somnar resten av kvällen och vaknar en bit efter tolvslaget - redo att fatta tag i vardagliga bestyren (mindre dyra då), dammandets monotoni som ändå känns mer genuint spännande än allt glammets snabbt vissnade ljusblommor?!?!
2023-01-13

  Cikoria Blå VIP
Glamtrugarna, en sån skulle en verkligen vilja träffa, eller inte, det känns nog tryggare med en dammsugare...


2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP