Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'll get you the moon for a toy balloon.


Svarar väggen


alla gick bort
och världen kändes lättare.
jorden var en stigande ballong
som jag inte kunde hålla nere
ensam.
jag insåg att du
bara hade tagit dig ur sängen.
lämnade en lucka för dig
i lakanen och bland filtarna.
men jag kände att inget
kan ersätta blodet
i min kropp.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-12 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen