Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir inget som man tänkt sig......avvisad på en strand,. en känsla så stark att havet mister sin charm!


Naturkrafter



Som havet breder ut sig
så oändligt stort känns
dagarna som skiljer oss åt

Det finns dagar då vi vandrar
där och du springer lekfullt
ifrån mig som en prick längs
strandremsan

Ensam går jag stilla bland
snäckor och bärnsten
tången slingrar sig på mitt
ena ben

Borta är du!

Jag blir rädd och skriker
högt mellan vinden piskar
slår mot mig hänsynslöst

Avvisad av dig!

När jag stod och skrek
på dig tittade du
förstrött mot mitt håll...

Du hade inte hört mig

havet ökade i styrka
mina skrik ekade
förtvivlat

ännu en gång
hade du gått
där ifrån.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-08-10 15:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag känner igen den fruktan du återspeglar här...har känt den många gånger i mitt liv!
2006-08-11

  Fredrik Stillesjö
Hej karen!

Härliga havsbilder som du fångar väl. Tänker på en bortsprungen hund i strandkanten. Eller en kärlek kanske? Bra i alla fall. Hälsar vännen Fredrik
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg