Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det onåbara

I mellanrummen 

där livet vidrör 

finns längtan 

saknad och ensamhet 

där inget är entydigt 

eller självklart 




Fri vers av Quasimodo
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-01-14 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo