Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna


Eller Inte


Alla glömda dagar
genom regntyngda nätter
då orons drömmar
finner vägen till mitt hjärta

Veden sprakar med höga lågor
dansar runt på väggen
för att få mig vaken
Men jag sover tungt

Skriker högt i skogen
bland alla som jag inte känner
bland tysta gröna träd




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-15 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström