Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Där ekon vandrar 

genom tomhet 

och tystnad

är ensamheten 

en trogen vän 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-15 13:37



Bookmark and Share


  genni VIP
Så äro livet för oss.
2023-01-18

  Ninananonia VIP
Så fint skrivet om ensamheten.
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo