Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Lugnet lindrar inombords


Tystnaden som mitt inre rum befinner sig i,
stänger av alla ljud runt omkring.
Får mig att blomma upp på nytt.

Ett foto kan få mig att plötsligt
känna en sådan livsglädje.
Juste denna vy berör mig i hjärtat,
det pumpar så att det känns som det knyter sig.

Vilken livsenergi !
Kom till mig denna vackra dag,
skänk mig ro och en inre helande kraft.

Njuter av ögonblicket,
som får mina kalla lemmar att
vakna till liv.

Lev här och nu!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-16 05:55



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Goda upplivande
tankar - inspirerande för
för var dag!
Ha det gott!
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP