Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The burden of you

 

If only you could feel
how strong I am
when I think
of you

When you\'re gone
I collapse
under the weight
of your absence




Fri vers av Jer
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-08-10 17:24



Bookmark and Share


  Attimi
*ler* är det inte ofta så. Otroligt vad stark man är när man har någon att vara stark för. Snyggt, men varför på engelska?
2007-04-08

  Carola Jeryd
Tjusigt! Gillar mycket. Tyngden i dina ord är mycket berörande och jag känner rent konkret styrkan av din kärlek...
Tack för härliga och hoppfulla ord...
Kramiz
2006-08-19

  Wanna
Underbart. Det sista är helt klockrent, kort och fantastiskt välformulerat.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer