Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teknologisk diktatur/makt


Den stora transformationen WEF/ agenda

Bakom kulisserna har det skapats en global agenda
för att få makt och kontroll över vår värld.
En världsregering som styr teknokratisk/överstatligt!
Förändringsprocessen syns långsiktigt och arbetar enl
Planeringen
Skapa förutsättningarna
Sätta igång processen
Granska resultaten
Agera och ta nästa steg

Formen
Destabilisering
Nedbrytning
Återuppbyggnad

Varje moment kan följas genom att se
formens steg för steg!

Global kontroll
Monetärt system/världsregering
Styr lagar och skatter
Medborgarskap
Tekniska samhällsystem
Befolkningsminskning

Hydrans tentakler omfattar både synliga
och osynliga samhällsfunktioner. Infiltrerar
vår vardag utan att se förtäckta budskap!
Styrningen /propagandan är ett slags hjärntvätt

Ju fler kriser desto snabbare förlopp där alltför många
inte kopplar ihop de nedbrytande faserna som begränsar
frihet och utrymme för fotfolket.

De som blir/är kontrollerade är vi!

Den perfekta stormen är här!

















Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-21 11:07



Bookmark and Share


  Thylacine
Ännu en klarsynt sammanfattning och analys.
Mycket bra!
2023-02-15

    ej medlem längre
de enda som är för WED är obotliga alkoholister. och det är inget bra med alkohol. kristendomens själ finns inte folk blir frälsta av att dricka inget annat.
2023-01-23

    ej medlem längre
de andra (illuminati) har gjort det här många gånger. jorden har startats om. mars har startats om. vi är i en datorsimulation. jesus var påhittad av psaul af atlantis, han existerade aldrig. kristendomen behövs för att ge oss en soulcage - brinna i evig tid oavsett hur mycket vi ber, oavsett hur mycket vi ger, oavsett om de tycker om oss fler och fler - shaitan vill bara ha mer
2023-01-23

  Jan Widströmer VIP
Konspirationsteori i diktens form. Märkligt hur sådana teorier får fäste, där man minst anar det ... Generationsbetingat.
2023-01-23

    lydriket
Viktig brandfackla. Klart framställt.

Snart kommer de, dvs den "gröna omställningens" politiker, som villigt flugit till Davos, att införa CBDC, central bank digital currency, samt digital identitet kopplad till ett socialt kredit system.

Kontanter är ett hot mot WEF´s kamp mot grundläggande mänskliga rättigheter.
WEF är genom tiderna världens största och massmedialt pixlade korruptionshärva mellan internationella storföretag och bedrägliga politiker.
2023-01-23

  Koloristen
Kanske är det hela så enkelt att det är det förbannade omättliga penningabegäret hos världens allra mest rika som styr, där allt färre händer skansar till sig allt fler tillgångar.
2023-01-21

  Kungskobran VIP
Konspiration
är tron
på det
vi inte vet
2023-01-21

  rostspik VIP
Konspirationsteorier. Igen.
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP