Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lövblåsare

 

Bara en stilla undran ...

Vissa är en dammsugare
Vissa är en lövblåsare
Vem är Du i ett vakuum?

 

Vem är du i känslorymden?

 

Vad har du i den där säckpipan?

Säg det vackert ...
Säg det olidligt
Säg det sårbart
Säg det öppenhjärtigt
Säg det med bravur ...

 

Just say it outloud

Vem Är du?




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-21 20:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En text som ger insikt utan omsvep!
2023-01-23

  Hon kallar sig poet VIP
Tur det, tur det att vara dålig på något kan ibland vara bra :)
2023-01-21

  BenGust VIP
Jag är oftast 'mig själv'
skulle man kunna svara.
Rollspel är jag dålig på.

2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP