Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det som kommer



Jag vet aldrig vad som ska hända
hur dagen ser ut

Varje stund är ny för mitt sinne
nya intryck tar form
pusselbitar för mitt minne

Jag släpper taget
kontrollen om utkomsten
Det känns tråkigt
men samtidigt spännande

Att inte veta
att följa dagen som den kommer
Utan att döma situationen
på förhand

Eller låta andras åsikter styra
mina vägval















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-22 07:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Visst är det spännande att försöka planera och genomföra projektet text och att söka någon sorts inre sanning. Tolkningen av egna upplevelser. Ändå har en och annan upplevt just det, att några saker i skeende inte blir som planerat och tänkt. Håller annars med Jan W, i övrigt.
2023-01-22

  Jan Widströmer VIP
Låter som ett bra beslut och en öppnad möjlighet till förbehållslös variation.
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP