Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Molntäcke


Det går en sunnanvind
längs mina revben, kittlande
Från naveln av min längtan
och upp till min mun, mjukt.

Det sträcker ut sig en regnbåge
över mina axlar medan jag blinkar
Blinkar till stjärnorna
som rodnar

Och jag kan skratta med solen
gosa med månen
krama min huvudkudde
i min REM-sömn

Men allt jag vill är att dyka
i ditt känslohav
och segla
på din ekvator
Gråta med himlens skyfall
i min REM-sömn

Och jag kan lägga mina tårar
under ett molntäcke
Bädda in mig i ditt molntäcke
Bädda in mig i dina hårslingor
Virvla in mig i ditt dun, i mitt dun


låt mig dofta på din kropp
låt mig känna dig så mjukt
Bädda in mig i ditt molntäcke
och låt oss sova som uttrar
guppandes i våta drömmar
Höj oss till skyarna
Ge mig hybris i present

Himlens amorbåge ler
och vi är ett kretslopp
Vi är ett luftslott
En tornado i skallbenet
Allt är ett yrväder ibland

och du
Du är
min REM-sömn
min REM-sömn




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-22 08:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En text som väver sig in och binds i väven, blir till en bindväv, en gobeläng av verkligheten! Briljant!
2023-01-23

  BenGust VIP
Luftiga infall och svepande känsloslingor.
Ett lapptäcke av drömmar, luftslott och stjärnskyar.
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP