Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tillbaka livet

Innan det blir försent

Det blåser starka

Vindar

Du ser på mig

Där i min enkelhet

Blås på mig

Med varma andetag

Känn min närvaro

I rummet

Ge inte upp

Om oss

Vi har gått igenom

Skogens stormar

Dansat runt i löven

Ta tillbaka livet

Forma  Skapa

Våra inre hjärtas rum

Lyft kärleken

Till nya höjder

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-23 08:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vilja till livet och förnyelse
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP