Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I must warn you that anything you say may be used against you.



Tål ni att jag litar på er?

Tål ni tystnaden bakom orden som inte slår tillbaka?’
Orkar ni lyssna på sanningen om mig själv?
Fastän jag gör annat än det Rätta

Viskningarna når dit tanken går vilse.

Vågar ni lita på min tystnad och fylla den med Liv?
Om jag inte har Modet att Varda.








Fri vers av annaemelie
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-08-10 21:02



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Please do.. use anything I say against me..
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie