Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Mormor


Dement!




-Sure....

Du sa: 7 silverpengar på gatan , där....Vänta!, jag ska snart åka till NK och handla lite, ja de kommer ju snart, ja, dom...

Jag har ju vännerna i TV:n
-Sure.

Bor du här nu?, Allt borde vara klart nu, jag känner mig trött.
men här är bra jag får ju mat, men ja..jag har visst varit lite borta ett tag,
men nu är jag tillbaka i verkligheten.

Vem är det?

Oh....how wonderfull.




Fri vers av annaemelie
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie