Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig



Driver mig ut igen.
Människomöten i mörkret
Driver mig in i mig
långt mera ogripbart
inte bara min mun
mina ögon
mina öron, min hud
utan någonting inom mig, slår an
toner och tryck
Omgiven av allt detta
och jag
ständigt darrar
ständigt tystnar.




Fri vers av annaemelie
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 21:55



Bookmark and Share


  Andreas Kassel
När jag läser förvandlas dina ord till ett landskap, en naken kropp vars rörelser får den jorden att gro. Slingrande, sensuellt och fysiskt väcker den lusten att vara den man är.
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie