Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede över minnet




Du som är vreden över alla minnen
och orden mister sitt ursprung
och ögat sitt omdöme.




Fri vers av annaemelie
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie